Corrie en Madeleine Broks

“Corrie en Madeleine zijn theaterdier in hart en nieren.”

Corrie is eigenaar van Acteer- en Theateradviesbureau Corrie Broks. Het bureau bestaat nu 15 jaar en gedurende deze jaren is met passie en met heel veel liefde voor het vak van trainingsacteur een bloeiend bedrijf ontstaan.

Als trainingsacteur ontwikkelde zij vele theatervormen om direct toe te passen in persoonlijke situaties en praktijksituaties.

 

 

Madeleine is mede-eigenaar en gedurende 7 Jaar volgde zij dramalessen bij Corrie en acteren is haar met de paplepel ingegoten. Hoewel zij eerst een andere richting is opgegaan, is zij na haar studie pedagogiek een opleiding tot trainer gaan volgen.

Na 4 jaar werken als trainer en docent, wil ze haar verworven inspiratie combineren met haar hart voor theater.

Ik wil ‘thealeren’ omdat de spiegel die voorgehouden wordt middels spel een directe confrontatie is en daarmee een concreet handvat geboden wordt om eigen gedrag te veranderen.”

 

 

Ik wil ‘thealeren’ om het onbewuste, bewust te maken. Theater is een middel om mensen te laten ervaren wat het effect is van gedrag. Alles kan uitgeprobeerd worden en binnen de fictieve situatie is alles mogelijk. Niet teveel praten, niet teveel theorie, maar gewoon doen!”