Jan 22 2013

Impressie klantendag


Impressie klantendag van Corrie Broks en Co

Om nieuwe en bestaande relaties kennis te laten maken met Corrie Broks en Co hebben wij op 22 november 2012 een middag georganiseerd in de Ploegh dat in het teken stond van Thealeren. Met Corrie Broks en Co aan tafel: samen eten, samen ervaren! Het idee achter deze middag was om de klanten te bedanken voor de fijne samenwerking en daarnaast een indruk te geven hoe Thealeren ingezet kan worden bij training en opleiding.

De middag is gestart met een kort bedankje van Corrie zelf en een toelichting op  de ontwikkeling van de organisatie en nieuwe trainingen. Sinds een geruime tijd is Madeleine Broks ook mede-eigenaar en was het leuk om haar te introduceren en hier nog even feestelijk bij stil te staan. Vanaf nu is het Corrie Broks en Co!

Om alle aanwezigen zelf te laten ervaren wat het effect is van Thealeren werden er een aantal scènes uitgespeeld vanuit de dagelijkse praktijk. Daarna kreeg iedereen  de vraag gesteld om zelf eens op te schrijven wat hij of zij nog wel eens zou willen zeggen tegen een ander. Er werd een herkenbare  casus uitgekozen en omgebogen naar een stukje regietheater. De scène werd uitgespeeld en de aanwezigen kregen de mogelijkheid de foute scene te veranderen in een wenselijke. Hierdoor ontstonden veel leerzame discussies met elkaar.
Daarna gaven Madeleine en Corrie hun visie op het geheel en  waar de kernwaarden ’Kale waarheid met het hart’, ‘Ego in de tas’ en ‘Ik ben wie ik ben’ voor staan en hoe dit toepasbaar is in een gesprek.

Na met elkaar heerlijk te hebben gegeten, werd deze dag afgesloten met een presentatie van Pontier&van Moorst en de meerwaarde van deze samenwerking met elkaar. Bij vertrek kregen de klanten nog een klein presentje van Sint en Piet mee als blijk van dank.

Kortom het was een geslaagde middag en nogmaals dank aan alle aanwezigen en Inn De Vijf Sinnen voor het heerlijke eten.

Op naar de volgende klantendag!

Hartelijke groeten,
Corrie Broks en Co
Linda Troost, Madeleine Broks en Corrie Broks