Nov 13 2013

Rio de Janeiro mijn stad!


Project Jiu Jitsu ParaTodos

Corrie Broks en Co volgt en ondersteunt het project Jiu Jitsu ParaTodos al een geruime tijd. Het doel van het project is de kinderen in Brazilië een zinvolle tijdsbesteding te bieden door met elkaar te sporten. De kinderen kunnen even wegvluchten van het geraas en de gevaren van de straat. João Marcos, oprichter en sportinstructeur, zet zich voor de volle 100% in voor deze kinderen. Bij hem vinden ze rust, steun en veiligheid. Met onze eigen ogen hebben Madeleine en ik mogen ervaren wat dit project met deze kinderen doet. Naast het met elkaar sporten worden ze voorbereid op een volwaardige plek in de samenleving.

João heeft ons in het hart geraakt en daarom willen wij hem graag helpen zijn droom waar te kunnen maken. Het bedrag van de kerstgeschenken gaat dit jaar dan ook weer naar dit bijzondere project.

Apache (1)

 Permalink voor ingesloten afbeelding
Op de foto met de nieuwe kimono’s!