Apr 03 2014

Even bijpraten!


Jaha….als het over communicatie gaat, zijn we voorlopig nog niet uitgepraat. Daarom blijf ik de komende tijd “bijpraten”. Bijpraten over al mijn mooie ervaringen met allemaal mooie mensen. Maar ook over al mijn verbazingen. Verbazing over hoe wij met  z’n allen maar aanmodderen, toch? Als het om communicatie gaat, toch? Om heel eerlijk te zijn: kijk, hoe u thuis communiceert…..ach ja, daar valt genoeg te verbeteren, maar dat maakt mij niet veel uit. Ik heb het over de communicatie op de werkplek. Wij denken en denken en denken. Dan denken we ook nog eens te weten wat die ander denkt. Daarop baseren we vervolgens onze gedachte over die ander en huppekee de poppen aan het dansen. Of niet, maar dan praten we er wel met een ander over. Ook fijn. Of…we gaan het er thuis over hebben. Hoe erg het toch is dat die en die en die, jou allemaal niet begrijpen. En dan kom ik weer terug op die communicatie thuis…..Oh nee, daar bemoei ik me niet mee. Fijn weekend!