Apr 11 2014

Even bijpraten……


Leuke mensen, mooie mensen, gezellige mensen, aardige mensen, vrolijke mensen, open mensen, lieve mensen, ontwapenende mensen, enthousiaste mensen, vredelievende mensen, hardwerkende mensen, warme mensen, geïnteresseerde mensen, ondeugende mensen, grappige mensen, zorgzame mensen, positieve mensen, ruimdenkende mensen, tolerante mensen, goedlachse mensen, ontroerende mensen, welwillende mensen, zachtaardige mensen, oprechte mensen, gepassioneerde mensen, aandachtige mensen, fijne mensen, aimabele mensen, vlotte mensen, precieze mensen, gulle mensen, ruimhartige mensen, helpende mensen……….En die kwamen deze week allemaal aan ons voorbij.

Al deze mensen willen wij bedanken, want zij maken ons vak zo bijzonder.
Dank aan al deze mensen en ik zou zeggen:
Een fijn en zonnig weekend met mooie ontmoetingen!